Styrelsen informerar mars 2011

ÅRSSTÄMMA 5 MAJ 2011 Vi påminner om föreningens årsstämma den 5 maj kl 19.00, i Bosvedjeskolans matsal. Dagordning, årsredovisning och kallelse kommer som senast att delas ut i början av vecka 16. Kallelse till stämman kommer även att sätts upp i samtliga trapphus.

Bredbandsbolaget & IP-Telefoni

Brf Bosvedjan har, som tidigare informerats, förnyat avtalet med Bredbandsbolaget utifrån den centrala uppgörelsen som Riksförbundet träffat med företaget.
Avtalet innebär att en internetuppkoppling kostar 250:-/ månad (240:-vid autogiro) och du som är 60+ betalar 210:-/månad (200:- vid autogiro).

En nyhet är att nu ingår IP-telefoni i i ovanstående avgift.

Du betalar endast för de samtal du ringer. Samtal till övriga med Bredbandsbolagets IP-telefoni debiteras endast med öppningsavgiften.

För att få tillgång till IP-telefoni (som alltså ingår i månadsavgiften) måste du ringa till Bredbandsbolagets kundtjänst och beställa detta. Kom ihåg att meddela att föreningen har ett HSB-avtal. Du kommer då att få en router med utförlig instruktion för installation hemskickad till dig. Du behåller ditt nuvarande telefonnummer, Bredbandsbolaget ombesörjer uppsägning av ditt nuvarande telefonavtal.

Du som redan idag har ingått annat avtal med Bredbandsbolaget men vill byta till ovanstående — kontakta Bredbandsbolagets kundtjänst och meddela att du önskar byta till ovanstående ”HSB-avtal”.

  • 1699689839.jpg
    1699689839.jpg