Styrelsen informerar oktober 2011

Utökad juridisk medlemsrådgivning - telefon 0771-472 472 HSBs medlemsrådgivning är unik och vi är väldigt stolta över den. Från och med 3 oktober kommer den att vara öppen varje vardag mellan kl 09 och 15.

När du ringer förvaltningskontoret efter kontorstid

När du ringer tfn 10 01 70 och kontoret är stängt, kopplas du automatiskt vidare till den centrala växeln. Du får då ett röstsvar som ger dig olika knappvalsalternativ. OBS! Om du inte gör något val, utan väntar i telefonluren, kopplas du automatiskt vidare till felanmälan/SOS.

Ett nytt ansikte på förvaltningskontoret

Anna-Karin Sedlund arbetar sedan augusti som administratör på förvaltningskontoret. Vi hälsar Anna-Karin välkommen till oss och hoppas att hon ska trivas med arbetet i vår förening.

Utökad juridisk medlemsrådgivning, 0771-472 472

Via medlemsrådgivningen kan medlemmar få svar på juridiska frågor med anknytning till boendet i bostadsrättsföreningen. Frågorna har en stor bredd och kan handla om vem som ansvarar för vad i lägenheten, hur man kan agera vid störningar, styrelsearbetet etc. Den begränsning som finns är att det är telefonrådgivning som erbjuds. Det innebär att det inte finns utrymme för att titta på handlingar som avtal och liknande. En stor fördel med rådgivningen är att det finns en möjlighet för medlemmar i en förening att få en objektiv syn på en fråga.

 

Vid vädjar ännu en gång till dig som hyr garage eller p-plats.

Styrelsen vädjar till alla er som hyr garage eller p-plats att ni också använder platsen så att de "fria" p-platserna kan nyttjas av våra besökare.

Hjärtstartare i gym och festlokal

Styrelsen har beslutat att införskaffa s.k hjärtstartare till träningslokalen och festlokalen. Ytterligare information kommer så snart vi har dessa på plats.

Våra soprum

Kom ihåg att "platta till" kartongerna innan du slänger dem i containern! Vi passar samtidigt på och påminner om att i våra soprum/hus ska endast sopor från hushållet slängas.

Vinnare Atletklubbens månadslotteri

Vinnare september blev Daniel Ingemarsson-Wik och oktobervinsten gick till Heidi Edström.

Boktips från Bosvedjans bibliotek

I nedanstående länk finns en mängd lästips från Bosvedjans bibliotek!