Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Telefonkiosken

Telefonkiosken

Telefonplan, Stockholm
Bo centralt med riktigt bra kommunikationer vid hippa Telefonplan där konst, design och kreativitet gör sitt avtryck på Ericssons gamla industriområde
HSB planerar att bygga brf Telefonkiosken med designade lyxiga lägenheter och spännande radhus med stadskaraktär, bara några få t-banestopp från Södermalm och innerstaden.

Det väntas bli ett boende där utsidan samspelar med insidan. Trendiga ljusa tegelfasader ackompanjeras av smarta planlösningar där varje detalj valts med omsorg. Fina ljusinsläpp, ljusa golv och vackra detaljer som funkishandtag ska prägla HSB brf Telefonkiosken.

I projektet planeras för mellan 115 bostadsrättslägenheter i olika storlekar och 4 bostadsrättsradhus på cirka 125 kvm. Lägenheter och radhus utrustas med fina balkonger och mysiga uteplatser. På gemensamma charmiga gröna innergårdar möter du grannar och lekkamrater.

Runt Telefonplan hittar du gott om service, butiker, kaféer och restauranger. Konstfack och fantastiska Restaurang Landet finns i krokarna. Och är ni en barnfamilj med lite yngre barn hittar ni praktiskt nog en stor förskola i grannföreningen brf Växeln. Den stora gröna förskolegården vetter mot den härliga Teaterparken, det här blir en underbar miljö för alla barn med spring i benen.

Då projektet fortfarande är i planeringsskede finns ingen information om t ex lägenhetsstorlekar eller priser i dagsläget. Prisuppgifter och lägenhetsritningar kommer att finnas till den beräknande säljstarten. Vi uppdaterar projektet successivt med ny information.

Läs mer om HSBs nyproduktion i Stockholm
placeholder för bild på kontakt
Kontakt
HSB Bostad Försäljningsavdelningen
, HSB Bostad
Kommande projekt
InflyttEj fastställt
Antal bostäder115
Antal rum1 - 5 rum och kök
Boarea20 - 132 kvm

Bilder

Kontakt

HSB Bostad Försäljningsavdelningen , HSB Bostad

Karta

Är du nyfiken på det här projektet?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

HSB blev "årets bostadsutvecklare"

HSB korades till årets bostadsutvecklare på bostadsgalan Guldhemmet. Utmärkelsen delas ut av Hemnet. 

Anmäl intresse