Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
170509_Kobra_B_yard

Telefonkiosken

Telefonplan, Stockholm
Bo centralt med riktigt bra kommunikationer vid trendiga Telefonplan.
Välkommen till brf Telefonkiosken vid Telefonplan. Moderna lägenheter och stadsradhus bara 10 min från city!
HSB planerar att bygga brf Telefonkiosken vid urbana Telefonplan där konst, design och kreativitet gör sitt avtryck på Ericssons gamla industriområde. Brf Telefonkiosken planeras inrymma 115 nyproducerade lägenheter och 4 spännande radhus med stadskaraktär, bara några få t-banestopp från Södermalm och innerstaden.

Lägenheter och radhus utrustas med fina balkonger och mysiga uteplatser och på gemensamma innergårdar möter du grannar och lekkamrater. Det väntas bli ett boende där utsidan samspelar med insidan. Fasader som hämtar inspiration från områdets monokroma stil i gråa och beigea toner, ackompanjeras av smarta planlösningar där varje detalj valts med omsorg.

Runt Telefonplan hittar du gott om service, butiker, kaféer och restauranger. Konstfack och fantastiska Restaurang Landet finns i krokarna. Och är ni en barnfamilj med lite yngre barn hittar ni praktiskt nog en stor förskola i grannföreningen brf Växeln. Den stora gröna förskolegården vetter mot den härliga Teaterparken, det här blir en underbar miljö för alla barn med spring i benen.

Då projektet fortfarande är i planeringsskede finns ingen information om t ex lägenhetsstorlekar eller priser i dagsläget. Prisuppgifter och lägenhetsritningar kommer att finnas till den beräknande säljstarten. Vi uppdaterar projektet successivt med ny information.

Illustrationer har tagits fram i tidigt skede och ändringar kan förekomma.
placeholder för bild på kontakt
Kontakt
HSB Bostad Försäljningsavdelningen
, HSB Bostad
Kommande
InflyttEj fastställt
Antal bostäder119
Antal rum1 - 5 rum och kök
Boarea20 - 132 kvm

Bilder

Kontakt

placeholder för bild på kontakt

HSB Bostad Försäljningsavdelningen , HSB Bostad

Om området

Tunnelbana
Teaterparken ett stenkast bort

Karta

Är du nyfiken på det här projektet?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.

Anmäl intresse