Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Konstgjutarvägen

Konstgjutarvägen

Gullmarsplan, Stockholm
Bo på Konstgjutarvägen - mellan Årsta och Globen
Bo på Konstgjutarvägen - mellan Årsta och Globen. Med grönska och närhet till kollektivtrafik & city, blir Bolidenplan ett av Stockholms bästa lägen.
HSB bygger 380 bostadsrätter i triangeln där Årstastråket, Globenområdet och Enskede Gård möts. Konstgjutarvägen ligger söder om Söder, i det östra hörnet av Årstastråket. Globens tunnelbane- och tvärbanestationer med förbindelser till hela Stockholm ligger bara ett par hundra meter bort.

Här planerar HSB för 130 bostadsrätter samt 250 bostadsrätter på Bolidenplan, mitt över gatan. Fastigheterna planeras innehålla lägenheter, lokaler och en förskola.

Den nya bebyggelsen integreras med den befintliga som består av lamellhus, punkthus och äldre villor. Arkitekturen väntas bli varierad med skiftande höjder, material och former. Ett nytt levande torg kommer att fungera som Bolidenplans kärna och naturliga samlingspunkt.

Målet är att Bolidenplan ska bli en grön och hållbar kvartersstad med fokus på miljö och klimat. De nya kvarteren är omgivna av flera befintliga gröna parker, närmast ligger Lindeparken med fotbollsplan och lekplats. En helt ny skola (F-9), förskola och idrottshall byggs intill området.

Bolidenplan blir en del av den nya Söderstaden, där även det närliggande Slakthusområdet ingår. Söderstaden kommer att bebyggas och utvecklas till flera nya spännande stadsdelar med restauranger, service och aktiviteter.

Då projektet fortfarande är i planeringsskede finns ingen information om t ex lägenhetsstorlekar eller priser i dagsläget. Prisuppgifter och lägenhetsritningar kommer att finnas till den beräknande säljstarten. Vi uppdaterar projektet successivt med ny information

Läs mer om HSBs nyproduktion i Stockholm
placeholder för bild på kontakt
Kontakt
HSB Bostad Försäljningsavdelningen
, HSB Bostad
Kommande projekt
InflyttEj fastställt
Antal bostäder130
Antal rum1 - 5 rum och kök

Bilder

Kontakt

HSB Bostad Försäljningsavdelningen , HSB Bostad

Karta

Är du nyfiken på det här projektet?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

HSB blev "årets bostadsutvecklare"

HSB korades till årets bostadsutvecklare på bostadsgalan Guldhemmet. Utmärkelsen delas ut av Hemnet. 

Anmäl intresse