Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Modellflygaren

Modellflygaren

Stockholm, Årsta
Välkommen till Årsta - bo i grön parkmiljö i levande kvarter nära stan
Preliminär säljstart våren 2023! HSB bygger 81 nya bostadsrättslägenheter på 2-4 rum och kök i HSB brf Modellflygaren på Årstafältet.
Här erbjuder vi välplanerade nya hem med inredning och material av hög kvalitet, du väljer mellan färdiga inredningskoncept och våra många tillval. Eftersom hållbarhet står högt på vår agenda lägger vi vikt vid att bygga med hänsyn till miljön och klimatet, och därför projekterar vi alla våra nya hus så att de ska kunna certifieras som Miljöbyggnad.

En ny stadsdel
På Årstafältet skapas en helt ny levande stadsdel med 6 000 nya bostäder för 15 000 nya invånare. Bebyggelsen blir blandad med fokus på varierad arkitektur och att det ska finnas flera olika typer av bostäder för olika behov. Husen byggs i olika höjder, former och stilar. Området kommer att få förskolor, skolor, idrottshallar, fotbollsplan, butiker, restauranger och andra verksamheter som bidrar till att det här blir mysiga kvarter som sjuder av liv och rörelse.

Fint parkläge
Årstafältet får en 30 hektar stor nyanlagd grön park där det finns fina möjligheter till rekreation, motion och lek. Här planeras både öppna ytor och lite mer lummiga platser. HSB brf Modellflygaren får ett av områdets bästa lägen precis intill parken, och de nya dammarna som ger området fina inslag av vatten.

Bra kommunikationer
Närheten till Stockholms innerstad gör Årstafältet till ett riktigt toppenläge. Här har du bra kommunikationer med tvärbanan och bussar, och på sikt kommer även tunnelbanan att byggas ut och gå hit.

Läs mer om HSBs nyproduktion i Stockholm

OBS! Då projektet fortfarande är i planeringsskede finns ingen information om t ex lägenhetsstorlekar eller priser i dagsläget. Prisuppgifter och lägenhetsritningar kommer att finnas till den beräknande säljstarten. Vi uppdaterar projektet successivt med ny information
placeholder för bild på kontakt
Kontakt
HSB Bostad Försäljningsavdelningen
, HSB Bostad
Kommande projekt
Antal bostäder81
Antal rum2 - 4 rum och kök
Boarea34 - 96 kvm
Pris0 - 0 kr
Avgift0 - 0 kr/mån

Bilder

Mer info

Kontakt

HSB Bostad Försäljningsavdelningen , HSB Bostad

Karta

Är du nyfiken på det här projektet?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

HSB blev "årets bostadsutvecklare"

HSB korades till årets bostadsutvecklare på bostadsgalan Guldhemmet. Utmärkelsen delas ut av Hemnet. 

Upptäck fler projekt

Anmäl intresse