Årsmötet 2020

18 juni 2020 Nu har vi glädjen att meddela att årsmötet är genomfört och att resultatet blev ett övervägande Ja på samtliga röstningsbara frågor på dagordningen.

Torsdagen den 11 juni samlades fyra personer i Panncentralen för att genomföra Gransätras årsmöte. Utöver stämmoordförande (Malin Knutsson) och rösträknare (Hans Mulder och Daniela Sjöström) närvarade även vår revisor (Patrik Stille). Det hela var över på ca 10 minuter och resultatet blev ett Ja på samtliga röstningsbara frågor. Tryck HÄR för att ta del av stämmoprotokollet.

Det innebär bland annat att Gransätras nya styrelse består av: Richard Hollander (ordförande), Rigas Bersofliotis, Hans Mulder, Kristina Evensen, Tesfamichael Andegiorgis och Anders Weiborg. Vi välkomnar även Tina Wolfgang till valberedningen som ersätter Helene Mueller.

Styrelsen tackar ödmjukast för DIN förståelse för vår vädjan om att inte närvara på årsmötet. Tillsammans hjälps vi åt att hålla oss friska och starkt motstå Covid-19. Vi önskar er en fin sommar och ser fram emot att få kalla er till ett informationsmöte så snart Folkhälsomyndigheten tillåter oss, efter att de dragit bort sina restriktioner. På återseende.