Bokning av Tvättstuga & Biltvätt

Du bokar tider genom att klicka på länken Bokningspanel nedan.

BOKNINGSPANEL

OBS!  Undvik att hänga in för mycket tvätt i torkskåpet i tvättstuga 1 och 2.

Det kan då hända att värmen slås av efter en stund.

Läs instruktionen noga på torkskåpet om värmen slås av.

I tvättstuga 1 är den ena tvättmaskinen ur funktion.

För att gå vidare i bokningen behöver du de inloggningsuppgifter som står på det kuvert du fick när du hämtade nyckelbrickan. Observera att i namnrutan ska lägenhetsnumret skrivas (inklusive inledande nollor), dvs. den användarkod du fick!  Lösenordet skriver du i lösenordsrutan.

Du som ännu inte hämtat nyckelbrickan kan göra det hos vicevärden på expeditionstiden. Har du inte kvar lösenordet får du hjälp med det också.

Tvättavgifterna är 12 kr för tvätt i 30-60 grader. För tvätt i 95 grader och för grovtvätt betalar du 15 kr.

Tvättiderna bokas i tretimmarspass mellan 07.00 – 22.00 på vardagar och 09.00–21.00 på lör-, sön- och helgdagar. Tvättstugorna och torkrummen bokas antingen på bokningspanelen i tvättstugan eller på föreningens hemsida. Det är endast möjligt att boka två tvättpass åt gången. Om du har bokat tvättstugan öppnar du dörren till tvättstugan genom att registrera nyckelbrickan på bokningspanelen i mitten av korridoren. 

Torktiden är förskjuten med 30 minuter i förhållande till tvättiden. Man har också möjlighet att komma in i tvättstugan under 30 minuter efter avslutad tvättid för att hämta sin tvätt. 

En timme i biltvätten debiteras 50 kr på kommande månadsavi för föreningsavgiften.

Vill du ha ytterligare en timmes vatten måste du göra en ny bokning eller om du har bokat två timmar redan från början. Du behöver då gå ut efter första timmen, stänga entrédörren och gå in med din bricka efter att den andra timmen startat, för att kunna aktivera vattnet igen. Du debiteras 50 kr för varje ny timme när du trycker på den röda knappen.

Läs mer om BILTVÄTTEN här                                        Läs mer om TVÄTTSTUGAN här

HSB rekommenderar följande webbläsare för bästa funktionalitet: Firefox, Google Chrome eller Explorer från version 11.