Årsstämma 11 juni - nytt datum

25 april 2020 Nytt datum för årsstämman som går av stapeln torsdagen den 11 juni 2020. På grund av pågående Coronaepidemi har datum för årsstämman senarelagts. Det gäller även andra projekt som väntar Gransätra framöver. Här kan du läsa mer om styrelsens plan för Gransätras framtid på kort sikt.

Årsstämman måste äga rum senast sista juni enligt lag, samtidigt råder folkhälsomyndigheten Sveriges medborgare att undvika sociala sammankomster på grund av rådande coronaepidemi. Därför har HSB gått ut med instruktioner på hur en årsstämma kan genomföras på ett säkert sätt genom poströstning.

Styrelsen tar sitt ansvar och följer HSBs rekommendationer genom att planera för en årsstämma med poströstning i år. Mer information om hur det kommer gå till får du i kallelsen som delas ut i din brevlåda den 27 maj tillsammans med årsredovisningen och röstformuläret. För att säkerställa att vi följer konstens alla regler har vi därmed beslutat att flytta fram datumet för stämman. Därför går årets stämma av stapeln torsdagen den 11 juni kl.18.30 i Panncentralen.

Styrelsen rekommenderar starkt och hoppas innerligt att samtliga medlemmar tar sitt ansvar och poströstar, d.v.s. väljer att inte närvara fysiskt på årsstämman i år. 

När Coronaepidemin är över kommer styrelsen kalla alla medlemmar till ett informationsmöte. Då kommer bland annat nulägesbilden och planen för kommande stora underhållsprojekt i Gransätra att presenteras. Vi kan redan nu meddela att fönster- och fasadrenoveringen är framskjuten till våren 2021. Utöver det planerar vi att genomföra en stamspolning och att förbättra vårt internetnät. Mer information om det kommer på informationsmötet.