Entrérenoveringen startar

16 augusti 2008 Den 18 augusti börjar entrérenoveringen, som beräknas vara avslutad sistaen oktober om allt går enligt planerna.

Firman börjar med ett provmontage i port 2 och i veckan efteråt är det dags för portarna 8, 10,12 0ch 16.

Panncentralen kommer till viss del att användas av hantverkarna. På entresollplanet behöver man utföra en del administration medan mat- och fikapauser påverkar köksdelen. Styrelsen räknar dock med att såväl konstnärs- som hobbyverksamheten inte ska påverkas i någon större utsträckning. Däremot måste tyvärr pingisspelet göra paus under renoveringstiden eftersom firman kommer att förvara byggmateriel där.

Som den minnesgode kommer ihåg gjordes för några år sedan en viss renovering av entrén i port 4. Även om den inte helt och hållet står som modell för den kommande ombyggnaden ska liknande förbättringar av takhäng och anslutning av takplåt mot husväggarna göras. Vad gäller utformning och färgsättning av förstukvistarna sker inga revolutionära förändringar.

Tidplan

Styrelsen har fått en tidplan för arbetet. Det är entreprenörens eget arbetsschema och därför kanske inte så tydligt för oss andra. Men det går att se när arbetet beräknas starta och avslutas i den egna porten och på gården.