Extra föreningsstämma & Magganafton

25 maj 2012

Extra föreningsstämma

Den 15 maj hölls en extra föreningsstämma, som skulle ta ställning till om vi ska förse våra portar med elektroniska lås och ha dem låsta dygnet runt.

Det var en mycket välbesökt stämma där 78 röstberättigade var närvarande. Så många röstberättigade har det inte varit på en stämma sedan stämman om stamrenoveringen. Totalt var det c:a 100 personer som var närvarande.

För ytterligare information om stämman hänvisas till stämmoprotokollet som kommer att vara tillgängligt här om någon vecka.

------------------------------------------------------------------------------

Magganafton

Stämman övergick närmast omärkligt i tackande till avgångna styrelseledamöter. Först ut var Annika Sandin, som inte tidigare hade fått den avtackning som hon förtjänat. Håkan överlämnade en tjusig blomsterbukett under kraftiga applåder.

Därefter var det Margareta Koltays tur. Maggans betydelse för föreningen skildrades genom ett bildcollage där man kunde se spåren av Maggans framfart högt och lågt. Dvs både nere i krypgrunder och uppe på taken och allt däremellan.

När Håkan avtackade Maggan (inte med en blomsterbukett utan med en påse blomsterlökar) betonade han, att hennes betydelse för Gransätra kan inte överskattas. Hennes energi och kunnande har betytt mycket både ekonomiskt och funktionellt för föreningen.

Samtliga närvarande instämde och sjöng unisont en specialskriven Maggansång på melodin ”Jag vill vara din, Margareta”. Flera enskilda medlemmar tackade också Maggan både med tal och med presenter. Det var en glad Maggan som skålade i bubbel och åt av de snittar som bjöds.

Kvällen blev mycket lyckad inte minst tack vara Håkan och Anders, som med sin musik och sin sång verkligen fick Magganaftonen att lyfta till höga höjder!