Extrastämma om fönster, fasad och nya förstukvistar nu på torsdag den 7 november kl. 18.30

01 november 2019 Din röst är viktigt och vi hoppas få se dig på extrastämman nu på torsdag den 7 november kl.18.30 i Panncentralen. Kommande fönsterbyte och fasadrenovering är ett stort och viktigt projekt för Gransätra. För att du ska kunna fatta rätt beslut är det bra att vara uppdaterad. Kunde du inte gå på informationsmötet eller vill se materialet igen finns det möjlighet att ta till sig informationen här.

Din röst är viktig. Därför hoppas vi att du har möjlighet att närvara på extrastämman då viktiga beslut ska fattas. Skulle du inte ha möjlighet att närvara finns möjligheten för dig att lämna en fullmakt till ett valfritt ombud. Då är det viktigt att ombudet har med sig en skriftlig daterad fullmakt. Fullmakten och regler om röstning för föreningsstämmor hittar du nedan. 

Du som var på informationsmötet har fått den information du behöver för att kunna fatta beslut på extrastämman nu på torsdag. Kunde du inte närvara på informationsmötet? Se PowerPoint-presentationen här nedan. Syftet med stämman är att enas demokratiskt om väsentliga frågor inför kommande arbete. Därför är allas röst viktig. 

Vi kommer att visa bilder med de två nya färgförslagen i Panncentralen: 
på lördag den 2 november kl. 10.30 - 11.30 och
på söndag den 3 november kl. 15.00 - 16.00. 

Vi ses på extrastämman i Panncentralen kl. 18.30 nu på torsdag den 7 november.

Varmt välkommen!


Viktigt att veta:
På föreningsstämman har varje medlem en röst. Innehar flera medlemmar bostadsrätt gemensamt har de tillsammans en röst. Innehar en medlem flera bostadsrätter i bostadsrättsföreningen har medlemmen en röst.

Medlem som inte betalat förfallen insats eller årsavgift har inte rösträtt. En medlems rätt vid föreningsstämma utövas av medlemmen personligen eller den som är medlemmens ställföreträdare enligt lag eller genom ombud.  

Ombud ska lämna in skriftlig daterad fullmakt. Fullmakten ska vara i original och gäller högst ett år från utfärdandet. Medlem får företrädas av valfritt ombud. Ombud får bara företräda en medlem.