Linjemålning av parkeringsplatser

01 oktober 2019 Det har blivit dags för parkeringsplatserna att få ett ansiktslyft. Fredagen den 4 oktober ska P-rutorna målas. Se här vad det innebär för dig.

Vi vet alla var vi ska parkera våra bilar, men linjerna lyser med sin frånvaro på många ställen. Det ska vi nu ändra på. Fredagen den 4 oktober kommer gransätras parkeringsplatser att målas om. Arbetet pågår mellan kl. 09.30-20.00. Det förutsätter att parkeringen är tom på bilar.

Du förväntas därför säkerställa att din bil befinner sig på annan plats än på parkeringen vid ovan angiven tid. Två förslag är gatuparkeringen på Björksätravägen och Sätra Sk:s bollplan. Vi har fått tillåtelse att nyttja Sätra SK:s parkering mellan torsdag den 3/10 kl.20.30 till fredag den 4/10 kl.20.30 utan risk för p-bot. 

Om din bil mot förmodan står kvar på parkeringen fredagen den 4/10 kommer målningsarbetet för aktuell parkeringsplats beställas på nytt. Skillnaden är att detta arbete bekostas av bilägaren för parkeringsplatsen. Det vill varken vi eller Ni. 

Styrelsen tackar för förståelsen och för er insats.