Nytt staket runt Norrgårdens lekplats

10 april 2022 Arbete med att sätta upp nytt staket på Norrgården pågår. Fler behövs som hjälper till!

Enligt underhållsplanen är det dags att byta staketet på Norrgårdens lekplats. Det är gammalt och ruttet. Det nya staketet kommer att se ut som det vid boulebanan på bilden och som på de andra gårdarna.

 

Staketet
Nu har Björn Broström och Amanda Bengtsson startat upp arbetet på frivilligbasis och egna initiativ. De hjälps nu åt, tillsammans med andra, att byta staketet. Björn är projektledare för detta arbete. 

Lekstugan
Lekstugan kommer också att fräschas upp och detta är Amanda projektledare för. Hon vill gärna ha kontakt med fler barnfamiljer som har idéer och kan hjälpa till så att det blir en inbjudande stuga att leka i. En hel del materiel finns redan som Björn har köpt in. Som nostalgi kan vi berätta att det är Björn som har byggt lekstugan och även rustat upp den och andra leksaker på lekplatserna.

Hjälp med upprustningen
Styrelsen har tillstyrkt initiativen. Båda projekten behöver genomföras och styrelsen stödjer arbetet med stor tacksamhet. Det finns även en budget för detta.

Vill, kan och har du möjlighet att hjälpa till med staketet eller lekstugan, kontakta då Amanda så samordnar hon detta med Björn.

Amanda Bengtsson, port 33
Mobil 070-370 25 95

Föreslagna arbetsdagar

  • Lördag 23 april, kl. 10.00
  • Lördag 30 april, kl. 10.00

Välkommen!

  • Lekstuga och staket
    Lekstuga och staket
  • Staket och lekstuga
    Staket och lekstuga