Årsstämman oktober 2013

01 november 2013 Stämman var välbesökt med ett 70- tal personer, varav 53 röstberättigade. Föreningens ordförande Håkan Hallgren hälsar alla välkomna. Till mötesordförande väljs Christer Sigevall, som utsett Maritta Temsamani att föra protokoll.

Innan stämman avslutades passade vicevärden Håkan Hallgren att påtala några saker som alla ska känna till och som vi har skyldighet att respektera

  • Biltrafik Inom Gransätra råder parkeringsförbud. Det är dock tillåtet att stå framför porten för i- och urlastning. Högsta fart inom området är ”gångfart”, dvs, c:a 7 km/tim.
  • Gästparkeringar Våra gästparkeringar är endast till för våra gäster. Det är alltså intetillåtet för boende att stå på dessa. Vi har ju egna p- platser eller garage.
  • Utrymmen framför källarfönster För de som har uteplatser gäller att det ska vara fritt från möbler och mm minst en meter till källarfönster. Detta är en viktig säkerhetsåtgärd för att hålla utrymmesvägar fria och ge ljus till lokalen under
  • För allas trivsel  ska dessa enkla regler respekteras. Stämmans uppmaning till oss ALLA är ”Läs på och följ våra trivsel- och ordningsregler”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jan och Håkan

Uppmärksamma medlemmar