Stamspolning

28 mars 2017 Relita har fått i uppdrag att utföra stamspolningen i våra hus. Detta sker vecka 14 och de behöver tillträde till samtliga lägenheter då kök och badrum ska rensas. Nödvändig information om vad det kommer innebära för just dig inkl. nyckelringen kom idag till era brevlådor/brevinkast i era lägenhetsdörrar.

Om ni ej är hemma vid denna dag och tid angivet på informationsbladet från Relita måste ni lämna nyckeln till Relitas personal i port kl.7.45 aktuell dag. Ni ska då sätta den bifogade nyckelringen på era nycklar.
Alternativt lämnar ni nycklar till vicevärden Daniela Sjöström på expeditionen i panncentralen på tisdagar kl.18.30-19.30.

Om du anser att du har särskilt mycket/återkommande problem med rören är vi tacksamma om vi får information om det före spolningen så vi vet vilka punkter Relita bör dokumentera med film. Beskriv problemet samt var det uppstår (badrum eller kök), märk e-post eller kuvert med stamspolning och skicka till styrelse@gransatra.se eller lägg i brevlådan på panncentralen.

Var vänlig och plocka ur under diskbänken och lägg gärna dit några gamla tidningar, samt plocka undan eventuella mattor från ytterdörren till köket och badrummet. Har man badkar skall fronten plockas bort.
Frågor om detta arbete kan ställas till Relitas arbetsledare Iman Zolgharnian på telefonnummer 0771-103500 eller på mail: iman.zolgharnian@relita.se