Stamspolning okt/nov 2020

20 oktober 2020 Relita har fått i uppdrag att utföra stamspolningen i våra hus. Detta sker under vecka 44 och 45 och de behöver tillträde till samtliga lägenheter och lokaler då kök och badrum ska rensas. Nödvändig information om vad det kommer innebära för just dig inkl. eventuell nyckelring kommer i era brevlådor. Vattenlarmet - vänta med att montera ditt vattenlarm till efter stamspolningen, om du inte redan monterat det.

Stamspolningen startar måndagen den 26 oktober och håller på till cirka 6 november med start på Sörgården, sedan Norrgården och sist Mellangården. Du kommer att få informationsblad i din brevlåda vilken dag det blir.

Det är mycket vikgtigt att Relita kommer in i din bostad på aviserad tid. Om ni inte kan vara hemma måste ni lämna er nyckel (med den kodade nyckelbrickan som du fått i tillsammns med informationen) i föreningens brevlåda vid panncentralen alternativt till Relitas personal kl. 07.45 vid porten aktuell spoldag (se info i din brevlåda). Nycklar återlämnas i er brevlåda efter avslutat arbete.

OBS! Ni som redan lämnat nycklar för inmätning av fönster behöver inte lämna in extra nycklar för stamspolningen. Dessa nycklar återlämnas INTE i brevlådan efter utfört arbete. 

Förberedelser:

  • Var vänlig och plocka ur under diskbänken
  • lägg gärna dit några gamla tidningar,
  • samt plocka undan eventuella mattor från ytterdörren till köket och badrummet,
  • har man badkar ska fronten plockas bort.
Relita kan inte ta ansvar för eventuella husdjur. Om möjligt, stäng in eventuella husdjur i ett separat rum, skriv ett meddelande på ytterdörren om de ska släppa ut dem när de är klara.

Frågor om detta arbete kan ställas till Relitas samordnare Simon Schreiber på mejl: stamspolning@relita.se eller tel. 070-467 60 40 (07.0016.00 vardagar).

 

Projektledare: Roger Hultman