Matavfall

13 juni 2022 Nu kan du sortera ditt matavfall!

🏡I soprummet på Lindhagensgatan 61 (kv Kalkonen) och grovsoprummet på Geijersvägen 10-12 (kv. Silverfasanen) har det nu tillkommit kärl för sortering av matavfall. Startkit med plastbehållare samt avfallspåsar hittar du i anslutning till soprummen. 

🗝 För er som bor i kvarteret påfågeln så kan ni kontakta fastighetsskötaren på Thorildsvägen 2-4 som har öppet tisdagar 8-8:30 samt torsdagar 17-17:45. Du kommer där få behörighet till din nyckelbricka för att komma in till närmaste kvarter där kärl för matavfall finns. Styrelsen har försökt att tillgodose kärl för matavfall även i kvarteret påfågeln, tyvärr godkänner leverantören inte tömning där.

📦 Kom ihåg att sortera samtliga av dina avfall samt att vika stora förpackningar så att dom tar så lite plats som möjligt. Genom att sortera våra sopor ordentligt kan vi hålla ner våra kostnader för sophantering och slippa onödiga utgifter. 

❗️Tips kring påsen för matavfall hittar du här: https://www.stockholmvattenochavfall.se/artiklar-listsida/tips-matavfall-i-kok/