BRF Kalkonen

Här hittar du all information om din lägenhet på Brf Kalkonen.

 HSB Brf Kalkonen är en av Stockholms äldsta och största föreningar, belägen vid Thorildsplan i det gamla Holmiaområdet i Sankt Görans församling.

 

Föreningen äger och förvaltar sju fastigheter uppdelade på de tre kvarteren Kalkonen, Påfågeln och Silverfasanen. Byggnaderna är uppförda under åren 1926-1929 förutom Kalkonen 4 som har byggår 1938.  Bfr Kalkonen har cirka 700 medlemmar. 

 

Föreningen är medlem i HSB men personligt medlemskap i HSB är inte nödvändigt för föreningens medlemmar. Föreningen är även medlem i SBC.

 

All information distribueras till medlemmarna via föreningens hemsida. På sidan BRF Kalkonen finns all nödvändig information om föreningen. Vi har även en Facebook grupp (Brf Kalkonen Facebook-grupp). Gruppen är till för medlemmar som bor i Brf Kalkonen. Syftet med gruppen är att skapa ett forum där man kan kommunicera med sina grannar, hitta hundvakt, lekkamrater för barn, köp & sälj, driva initiativ för trevlig grannsamverkan osv osv. Gruppen är sluten och det är bara boende som kan se vad som skrivs där.