Nya digitala möjligheter för autogiro och avisering

05 augusti 2018 För att ta nästa steg i HSBs digitala utveckling så erbjuder HSB från första augusti möjligheten att ansluta sig till autogiro direkt via din internetbank. Du kommer även få möjlighet att få dina avier digitalt via Kivra
För att enkelt hantera dina avgifts- eller hyresbetalningar så kan du med fördel beställa dragning via autogiro. Du som boende i BRF Kasernberget och som får avier från HSB Stockholm kommer från och med den första augusti att få möjligheten att ansluta dig till autogiro direkt via din internetbank. Du kommer även få möjlighet att få dina avier i den digitala brevlådan Kivra.

Autogiro

Från och med den första augusti kan du som boende ansöka om autogiro via din internetbank, istället för att skicka in en blankett. Ansökan om autogiro ska ske via din internetbank. Har du inte möjlighet att ansluta dig till autogiro via din internetbank kan du kontakta Kund- och Medlemsservice för att få hjälp. Här kan du läsa mer om hur du ansluter dig till autogiro via din internetbank.

Inga fler avispecifikationer
Vi har tidigare skickat ut en avispecifikation för autogiro via post eller e-faktura. Detta kommer nu att upphöra. I samband med att mobilt BankID lanserades som inloggningsmetod till Mitt HSB så kommer HSB Stockholm att sluta skicka avispecifikationer per post. Detta är ett steg i vår digitala utveckling och ett sätt att värna om vår miljö. Vill du i förväg veta hur mycket pengar som kommer att dras via ditt autogiro loggar du in med mobilt BankID på Mitt HSB. Under fliken Mina sidor - Bostadsinfo finns alla uppgifter om dina avier.

Kivra

Från och med nästa avisering som sker den 6 september finns möjligheten att få dina avier digitalt i Kivra. Om du redan nu har en aktiv digital brevlåda via Kivra kommer du per automatik att få dina avier dit. Om du inte vill få försändelser från HSB Stockholm digitalt, kan du på egen hand ställa om till post för HSB Stockholm i Kivra.

För att få aviseringen som skickas ut den 6 september till din digitala brevlåda i Kivra behöver du ansluta dig senast den 5 september. För att ansluta dig till en digital brevlåda via Kivra registrerar du dig på Kivras hemsida.

 

Vill du veta mer?

https://www.hsb.se/stockholm/bo-i-hsb/bo-i-bostadsratt-eller-hyresratt/autogiro-och-e-faktura/