Information om förbätringar

04 februari 2022

Gästlägenheten

De senaste månaderna har vi arbetat med att rusta upp Gästlägenheten. Den är väl använd under olika perioder av året och det var dags att byta en del inventarier. Gästlägenheten har nu en ny dubbelsäng, bäddsoffa, matta, bord, puff, Tv-bänk och TV. Köket har utrustats med nytt porslin, kaffebryggare och vattenkokare.

Gästlägenheten har också fått installerat ett nytt passersystem för att öppna dörren med medlemmarnas taggar, de gamla nycklarna tas bort och kommer inte längre att användas även om låset sitter kvar på dörren. Skälet till bytet är att öka säkerheten samt förenkla nyckelhantering.

När du bokar gästlägenheten kopplas dina taggar till bokningen, det innebär att under perioden du har bokat, kan gästlägenhetens dörr öppnas bara med dina taggar. Du kan öppna dörren som tidigast kl. 14:00 första dagen.

Vi har också nya tider för incheckning (14:00) och utcheckning (12:00).

Fram till söndag den 6 februari kan nycklarna fortfarande användas, måndag den 7 tas de bort och då kommer enbart taggarna att kunna användas för att öppna dörren.

Läs gärna mer om Gästlägenheten och vad som gäller på websidan.

 

Gymmet

Det tog tid men vi kan äntligen öppna det nya gymmet. Arbete med gymmet startades för nästan två år sedan med flytten från Fritidslokalen och nu avslutas det med installationen av en ny multimaskin och redskap som kan användas av våra medlemmar.

Förutom multimaskinen finns hantlar, kettlebells, en cykel och en bänk. Vi har fått flera förslag och erbjudande av annan utrustning men vi har valt att inte ha mer en det som finns idag för att det ska finnas tillräcklig med plats för den som tränar. Vi kommer givetvis att löpande se hur vi kan komplettera utrustningen utan att minska utrymme för träningen.

Gymmet kommer att bli bokningsbar och tillgänglig för träning fr o m måndag den 7 februari. Träningspasset är en timme och man kan boka upp till två pass per dag.

Viktig att komma ihåg att ta av sig skorna när man kommer in eller ta med sig träningsskor som kan användas på plats, ytterskor är inte tillåtna för att kunna hålla gymmet ren. En torkpappershållare finns nu på plats samt en sprayflaska som kan användas för att torka träningsutrustning efter träningspasset.

Ni är välkomna att ta med egen redskap om ni skulle behöva det men det ska ni ta med hem efter träningspasset, gymmet är inget förråd och vi kommer regelbunden att gå igenom utrustning och ta bort det som inte hör dit.

 

Bastu

Bastun har nu fått nya möbler till relaxrummet efter förslag från våra medlemmar. 2 nya bastustolar och ett litet bord som kommer att kompletteras med dynor.