Grannkväll i Sandvik med jultallrik

15 december 2022 Den 11 december samlades boende i Sandvik åter till en grannkväll med tillfälle till dialog med styrelsen. Under kvällen bjöds på en uppskattad jultallrik och nya webben för Brf Sandvik presenterades.

Många frågor lyftes under kvällen med styrelsen om olika saker. Flera i styrelsen hade dessvärre inte möjlighet att delta och andra fick akuta förhinder. Tack vare Johan Hägglund, som är en rutinerad styrelsemedlem, kunde dock de flesta frågor finna svar.

Problem med statistik gällande gemensam el var en av de frågor som togs upp. Dessvärre beror detta på ett fel i den digitala infrastrukturen som nu är avhjälpt. Även föreningens lån diskuterades. Dessa uppgår idag till 54 miljoner kronor. Johan fick också tillfälle att förklara hur det funkar med TV-kanaler som flera hade frågor kring.

Under kvällen presenterades också Brf Sandviks nya webbplats. Den fi nns fortfarande på adressen brfsandvik.se men har fått ett lyft. I samband med presentationen av webben efterfrågades att länk inloggningen till tvättstugan skulle vara lättare att hitta där. Länken har nu lagts in längst ner på förstasidan.