Hjälp till att utveckla vårt gemensamma boende

05 februari 2010 Föreningens årsmöte kommer som vanligt att hållas i maj 2010 då befintliga eller nya styrelseledamöter väljs. Det betyder att valberedningens arbete kommer att pågå under våren 2010 för att hitta ersättare för de som lämnar styrelsen.

Att arbeta som styrelseledamot innebär att under trevliga former få en mycket god inblick i såväl sin egen boendesituation som den verksamhet som en bostadsrättsförening bedriver.

Man får kunskaper inom ekonomi och juridik som man kan ha mycket stor nytta av såväl privat som i olika arbetssituationer, inte minst är det en bra merit när man söker arbete.

Man har även roligt under tiden och känner verkligen att man kan påverka sin och övriga medlemmars boendesituation.

Eftersom föreningen anlitar HSB och andra leverantörer till föreningens löpande skötsel och förvaltning, blir arbetet i styrelsen koncentrerat till att planera, kontrollera och fatta beslut i olika drift- och underhållsfrågor samt ekonomiska och juridiska frågor.

En årlig styrelsemiddag samt någon grillkväll på sommaren brukar vara fasta inslag för styrelsen förutom styrelsemöten och årsstämma. Arbetet som styrelseledamot är arvoderat.

Du som känner att du vill vara med och påverka ditt boende, hör av dig till valberedningens sammankallande Urban Gustafsson 08-6856440 eller ubbe.gustafsson@bredband.net