Äntligen är det dags för höstens städdag!

22 september 2019 Lördag den 5:e oktober kl. 10:30 - 13:00. Vi kommer bland annat att putsa fönster, täcka trädgårds-möbler, kratta och beskära buskage. Vi medlemmar sparar pengar på att göra detta själva istället för att upphandla tjänsterna. Kom ihåg att även du som hyr i andra hand ska bidra.

Vi slänger löst bråte i källargångarna under städdagen och vill därför be alla att ta en titt innan för att säkerställa att ni inte glömt något där som ni vill ha kvar.

Grovsopor kommer kunna slängas i den lastbil som föreningen hyr – passa på!

Behöver du en cykel kommer det finnas möjlighet att titta på de cyklar som tagits om hand under årets cykelrensning. Du som är i behov av en cykel får välja ut en att ta över utan kostnad. Resterande cyklar hämtas efter städdagen av ett företag som specialiserar sig på att ta hand om övergivna cyklar.

Du som inte kan närvara meddelar till föreningens miljöansvarige Kim Hernvall på stalpennan@gmail.com  Det finns sysslor att utföra både före och efter städdagen för dig som inte kan medverka på ordinarie dag.

Medlemsmöte med fika kommer hållas när städningen har avslutats. När det inte finns flera frågor att besvara så blir det demo av brandlarmet. Du som inte kan närvara på demon är välkommen för en repris Söndag den 6 Oktober KL 16.00, vi möts utanför Bäckvägen 75 och tar oss till lämplig plats gemensamt.

Vi ses!

Hälsningar Brf Stålpennans styrelse