Höststädning

03 oktober 2023 Hösten är (snart) här och det är dags att ge vår förening lite omtanke! Vi startar städdagen lördagen den 7 oktober kl 10.30 vid vändplanen vid B75. Vi städar till ca kl 13 och avslutar med grillning, fika och medlemsmöte på grillberget.

På städdagen städar vi bland annat gemensamma utrymmen, rensar ogräs, tar in grillarna och tar hand om trädgårdsmöbler. Du hittar alla arbetsuppgifter till städdagen på en lista vid vändplanen. Har du inte möjlighet att delta på städdagen hittar du listan i trädgårdsrummet på gaveln till Pingstvägen 64 (som du når med din tagg) nån dag före samt efter städdagen.

Grovsopor kan enbart slängas i lastbilen som föreningen hyr under städdagen. Allt du lämnar måste vara sorterat enligt återvinningscentralens fraktioner så att det blir enkelt att slänga väl på centralen. Ca klockan 11 går bilen från vändplanen till återvinningscentralen och efter att bilen har åkt får absolut inga grovsopor ställas ut utan ska förvaras i ditt förråd eller lägenhet.

Deltagande i städdagen är obligatoriskt för alla boende, både medlemmar och andrahandsgäster. Om du inte har möjlighet att delta kontakta Sigrid Bárány i styrelsen för att få information om hur du kan hjälpa till på annat sätt.

Städdagen är ett perfekt tillfälle att umgås med dina grannar och samtidigt göra vår förening finare!

Vi ses på städdagen!
Styrelsen i brf Stålpennan