Städdag lördag 9/10 10.30

02 oktober 2021

Det har blivit dags för höststädning! Vi startar städdagen lördagen den 9 oktober klockan 10.30 vid vändplanen och avslutar omkring 13 med en matigare fika och medlemsmöte vid grillberget där vi kommer att prata om bland annat trapphusrenoveringen samt återbruksrummet och hobbyrummets återuppståndelse.

På städdagen städar vi bland annat gemensamma utrymmen, rensar ogräs och tar hand om trädgårdsmöbler. Alla arbetsuppgifter finns på en lista i trädgårdsrummet på gaveln till Pingstvägen 64. Du kommer in med din tagg och hittar här alla nödvändiga redskap för städuppgifterna. 

Om du har möjlighet flytta gärna din bil ifrån parkeringen under städdagen så att vi kan komma åt att kratta, rensa ogräs osv. även där! 

Grovsopor kan slängas i lastbilen som föreningen hyr. Ca klockan 11 går bilen från vändplanen till återvinningscentralen. Från klockan 9.30 kan du passa på att skicka med egna grovsopor i bilen. Allt du lämnar måste vara sorterat enligt återvinningscentralens kategorier så att det blir enkelt att slänga väl på centralen. Efter att bilen har åkt får absolut inga grovsopor ställas ut. 

 

Har du inte möjlighet att delta meddela din frånvaro till miljö- och trädgårdsansvarig eller drift- och underhållsansvarig. Städdagens arbetsuppgifter sitter uppe några dagar innan städdagen vilket gör att du kan utföra arbetsuppgifter innan städdagen. Kom ihåg att för dig som hyr i andrahand är städveckan obligatorisk.

Miljö- och trädgårdsansvarig
Moa Peldán Carlsson
076-256 74 65
moa.peldan@gmail.com

Drift- och underhållsansvarig
Annika Jönsson
073-807 47 44
annikaltjonsson@gmail.co