Stålpennan på Facebook

01 juni 2016 Stålpennan finns numera också på Facebook. Detta är ett initiativ för att underlätta kontakten mellan föreningens medlemmar och på så sätt underlätta för diskussion och tips medlemmar emellan.

Det finns inget som helst krav på medlemskap i gruppen, det är helt frivilligt. Gruppen är skapad av styrelsen men ersätter inte på något sätt styrelsens ordinarie informationskanaler. Styrelsen kommer även fortsättningsvis att informera via hemsidan och informationsbreven.

Det går inte heller att komma i kontakt med styrelsen genom Facebook-gruppen. Då mejlar du till stalpennan@gmail.com eller använder kontaktuppgifterna till respektive ledamot som du hittar i trappuppgången.

God ton, ett respektfullt uppträdande och bosatt i föreningen är det enda vi kräver för att vara med. För att kunna bidra till gruppen behöver du även ett Facebook-konto, ett sådant skaffar du enklast här. Stålpennans Facebook-grupp hittar du här eller genom att söka på "Vi som bor i Stålpennan" på Facebook.

Är du en van Facebook-användare och känner dig manad att hjälpa till som administratör i gruppen? Då är du välkommen att höra av dig till Marcus Sjölin som är kommunikationsansvarig, se information ovan gällande kontaktuppgifter.

Ses på Facebook!