OVK-besiktning pågår

07 februari 2018 Just nu pågår OVK, obligatorisk ventilationskontroll i föreningen. För att arbetet ska kunna utföras behöver vi få tillträde till er lägenhet.

En avisering gällande när vi behöver tillgång till er lägenhet kommer att skickas ut. Om du inte har möjlighet att vara hemma den aviserade dagen så kan ni lämna er nyckel märkt med namn och lägenhetsnummer till vår personal i entrén 7.30 aviserad dag.

Viktigt
Var alltid uppmärksam när okända människor behöver tillträde till er lägenhet. Kontrollera legitimation, och vad som skall göras. Är man osäker tar man omedelbart kontakt föreningens förvaltare Linn Kvilling eller Mohammad Nia från HSB Stockholm för vidare information.

Tips
För att arbetet skall gå så snabbt och smidigt som möjligt, önskar vi att ni i den mån det är möjligt ser till att det finns en fri arbetsyta vid frånluftsdon i Kök, WC och badrum. Hinder som eventuell kryddhylla eller fast motorfläkt demonteras så att vi når ventilen. Se även till att det är undanplockat vid era uteluftsventiler ovanför era fönster då vi ska byta filter i dessa.

Har du frågor? Välkommen att kontakta:

SB Ventilation AB, Tony Sotare, 08-749 19 16
Telefontid: måndag - torsdag: 08.00-16.00 och fredag: 08.00-12.00

HSB Stockholm, Mohammad Nia, 010-442 12 92.

Det går även utmärkt att kontakta föreningens fastighetsförvaltare, Linn Kvilling.