Slarv med leksaker på gårdarna

17 augusti 2023 Snälla föräldrar, städa upp efter era barn!

Vi har uppmärksammat att det börjar bli alldeles för många kvarlämnade leksaker på gården och att det leks obehindrat bland våra anlagda planteringar.

 

Tänk på att våra gårdar är till för alla och inte enbart ska användas som en lekpark. Så snälla föräldrar - se till att städa upp efter era lekande barn och att även se till så att inte våra planteringar förstörs!  


Vänligen ta därför hem era privata leksaker varje dag efter lek och förvara dem i egna förråd. Även sparkcyklar, leksaksbilar och cyklar. Cyklar kan förvaras i cykelförrådet.

Mindre ”sandlådeleksaker" ska plockas ihop och tas med hem varje dag, alternativt läggas i de förvaringslådor som finns installerade vid sandlådorna. Nätet ska även läggas över sandlådan efter varje lek för att förhindra att djur uträttar sina behov i dessa.

Vi vill även hänvisa till våra allmänna trivselregler: att visa hänsyn och städa efter sig när man har använt gården: dvs plocka ihop leksaker, städa grillen och ställa tillbaka möbler, dynor mm. 

 

OBS! Om detta inte sköts framgent kommer kvarlämnade leksaker att börja slängas löpande. En större rensning av kvarlämnade saker sker även årligen varje höst./Styrelsen