Tänk på våra Trivselregler!

18 april 2020 Nu är våren här och sommaren närmar sig!

Äntligen har vi möjlighet att njuta utomhus på våra fina gårdar. Både gård 1 och 4 har nu renoverats och vi ser fram emot att njuta av en härlig vår- och sommar utomhus på våra fina gårdar.

För att vi alla ska trivas och kunna njuta av våra gårdar vill vi påminna om några enkla trivselregler:

⦁ LEK:
Vi städar alltid efter oss när vi har använt lekplatser och gräsmattor. Det gäller även att som vuxen ansvara för att sina barn inte förstör planteringar eller omgivning med sin lek, samt se till att sanden ligger kvar i sandlådan. På förekommen anledning är det inte tillåtet att använda s. k gatukritor. 

⦁ GRILLNING:
Det är endast tillåtet att grilla på balkongerna med el-grill. 

Det går bra att grilla på uteplatser, under förutsättning att grannarna inte störs. 

Använd gärna föreningens stora gemensamma grillar som finns på varje gård (dessa får användas av alla och kan inte bokas). Självklart ska grillen alltid lämnas ren och städad efter varje användning. 

Vidta dock stor aktsamhet vid torrt väder. Det är upp till varje medlem att hålla sig uppdaterad om det råder grillförbud eller inte (se Nacka kommuns hemsida)

⦁ RÖKNING:
Undvik att röka på balkonger - tänk på att dina grannar kan ha allergiska besvär. Vid all rökning på gårdarna uppmanas rökare att visa hänsyn mot andra som vistas på gårdarna. Rökförbud råder i och utanför portarna samt i gemensamma lokaler och utrymmen.

⦁ DJUR:
Det är inte tillåtet att rasta hundar och katter på våra gårdar

⦁ FRUKTTRÄD:
Alla får plocka frukt från samtliga fruktträd på gården, (frukt som hänger ut över stängsel och gångvägar). Det är bra om frukten används och inte blir skräp på gårdar och gångar. 

Tänk på att visa varandra hänsyn så att fler sällskap kan vistas och trivas på gården samtidigt! 

Du hittar mer information och kompletta trivselregler här på vår hemsida.

/Styrelsen, Brf Tullen