Föreningslokalen

I föreningen finns en gemensamhetslokal som samtliga medlemmar är välkomna att utnyttja. Lokalen hyrs endast ut till våra medlemmar.

Föreningslokalen är tyvärr inte tillgänglig under 2020 på grund av takbyten

 

I lokalen finns ett enklare kök som innehåller standardspis, diskmaskin, porslin och husgeråd, bord och stolar.

Lokalen bokas via almanackan som finns uppsatt i entrén till föreningslokalen. Denna når man med den vanliga servicenyckeln, som t ex går till tvättstugan, garaget m.m.

Man kontaktar därefter någon av de personer i styrelsen som har nyckel till själva lokalen. Vilka dessa är finns också uppsatt i entrén och även på hemsidan, där står också vem som har huvudansvaret för lokalen.

Lokalhyran på 200kr sätts in på Handelsbanken och följande kontonummer: 6461-690426372. Medtag kvitto på insättningen vid hämtning av nyckel.

Depositionen, 500kr, lämnas kontant i samband med att man hämtar nyckeln. Denna återfås då man återlämnar nyckeln och avsyning av lokalen utförts. Syftet med depositionen är att täcka eventuella skador som uppstår.

Hos vilka ni kan hämta nyckeln står under Information till boende.

Eventuell felanmälan skall göras till huvudansvarig för lokalen eller till någon av medlemmarna i styrelsen (vilka dessa är finns bl a på anslagstavlan i tvättstugan eller på hemsidan). Felanmälan kan också göras till info@vasterbris.se .

Det går också att lägga ett meddelande i brevlådan vid tvättstugan om ärendet inte är akut.