Nya avtal med Bredbandsbolaget och Com Hem

04 februari 2018 Föreningen har tecknat förnyade gruppavtal för bredband med Bredbandsbolaget och för fastighetsnätet för TV med Com Hem. Avtalen innebär att vi får ett snabbare bredband än tidigare – nu 250 Mbits mot tidigare 100 Mbits – och fler tv-kanaler – TV Bas som också inkluderar ett antal HD- och play-kanaler.

Internettjänsterna: Vill du få tillgång till det uppgraderade bredbandet ska du själv beställa ny router från Bredbandsbolagets kundtjänst på 0770 777 000, och i samband med det aktivera dina tjänster. Routern är gratis men du måste bekosta portot själv. Det finns tillvalstjänster som du själv kan teckna.

Tv-tjänsterna: Du måste själv ta kontakt med Com Hem för att använda tv-tjänsterna i det nya gruppavtalet och då även beställa ny digitalbox. En vanlig digitalbox ingår i avtalet. Du kan, liksom tidigare, teckna ett eget större tv-abonnemang om du vill och med föreningens gruppavtal kan du få rabatt. Det finns också andra alternativ av digitalboxar som du själv får bekosta.

Observera att de nya avtalen inte innebär några högre kostnader – det är bara om du vill teckna tillvalstjänster eller annan digitalbox som du får betala extra själv.

Se information om avtalen nedan. Kontakta respektive kundtjänst eller läs mer på respektive hemsida om ni har frågor.