Informationsbrev december 2023

07 december 2023 Här kommer informationsbrev för december 2023 från styrelsen.

Tack!

Styrelsen vill börja med att tacka alla er medlemmar för ert tålamod med de många förändringar som skett det senaste halvåret kopplat till bland annat bredband och radiatorventiler. Vi hoppas och tror att ändringarna är till det bättre.

Brandsäkerhet

Styrelsen är ansvarig för att bedriva systematiskt brandskyddsarbete. I detta ingår att informera boenden om hur de kan minska risken för att brand uppstår och därför har vi delat ut broschyrer om brandsäkerhet i flerbostadshus. December är den månad som flest bränder i hemmet uppstår och vi vill därför påminna alla om att testa sina brandvarnare. 

Intresseanmälan lokal 

Föreningens uthyrningslokal i källaren på 17-huset står fortfarande tom och till följd av de höga kostnaderna förknippat med en renovering har styrelsen beslutat att lägga det projektet på is. Istället vill vi försöka hyra ut lokalen i befintligt skick då den skulle fungera som exempelvis ateljé eller tillfällig förvaring. Om ni boende känner till någon verksamhet eller person som skulle vara intresserad, vänligen kontakta styrelsen via brfgoran@gmail.com. 

Var uppmärksam på att portarna stängs ordentligt

Nu när snön har kommit fastnar det lätt under portarna så att dörrarna inte går igen helt. Säkerställ gärna att dörren går i lås efter er. Det gäller även dörren till sophuset.

Slutligen vill Styrelsen önska er alla en god jul och gott nytt år!