Informationsbrev juni 2023

12 juni 2023 Här kommer informationsbrev för juni 2023 från styrelsen

Tack!

Vi vill börja med att tacka för bra deltagande på städdagen som vi hade 14:e maj, det var väldigt trevligt att träffa er alla!

Nu när sommaren äntligen är här, så vill vi i styrelsen passa på att påminna om:

Trädgårdsförrådet

I källaren i hus 19 har föreningen ett gemensamt trädgårdsförråd där det finns dynor till utemöblerna samt spel för alla boende att använda. Här finns även en ny lastkärra (pirra) att låna.

Paviljongen

Paviljongen går inte att boka, utan det är först till kvarn som gäller.

Tvättstugorna

Glöm inte att avboka din tid om du fått förhinder så att andra kan använda tvättstuga och torkrum.

Grillning

Styrelsen vill påminna att det inte är tillåtet att grilla på sin egen balkong, det medför en brandrisk och kan vara otrevligt för grannarna. Så länge det inte råder eldningsförbud går det bra att grilla på avsedda platser i trädgården. Använd gärna de gemensamma grillarna och lämna dem så som ni vill finna dem J

Balkonglådor

Tänk på att balkonglådor ej får hänga utanför balkongen pga. olycksrisk. Detta gäller ej nedre botten.

Blomkrukor vid portar

Det vore fantastiskt om vi gemensamt kan hjälpas åt att vattna de vackra blommorna som vi har utanför varje port. Om de ser ut att behöva en skvätt vatten ska det finnas vattenkanna i trädgårdsförrådet alternativt i porten.

Frukt och bär i trädgården

I vår fina trädgård har vi flera träd och buskar som så småningom kommer få frukt och bär som alla boende gärna får plocka! (OBS kom ihåg att pallkragarna är privata.)

Slutligen vill Styrelsen önska er alla en trevlig sommar