Informationsbrev mars 2023

24 mars 2023 Här kommer informationsbrev för mars 2023 från styrelsen

Städdag i föreningen

Våren är (förhoppningsvis) snart här och det är återigen dags för en gemensam städdag i föreningen. Boka söndagen den 14 maj redan nu. Mer information kommer längre fram.

Pallkragar

Vi har sex pallkragar för egenodling i trädgården vid grinden bakom sophuset och just nu finns två lediga pallkragar. Hör av dig till styrelsen via mejl till brfgoran@gmail.com om du vill anmäla ditt intresse. 

Däckförråd

Vi vill påminna om att det finns ett däckförråd med däckhyllor i källaren i 19-huset med ledig plats för den som är intresserad. Regeln är en omgång däck per lägenhet och kostnaden per år är 250 kr plus en depositionsavgift för nyckel till förrådet. Kostnaden läggs till på månadsavin. I förrådet finns även plats för några takboxar. Ta kontakt med föreningsförvaltare Jennie Sandin på HSB om du är intresserad av plats i däckförrådet. Telefonnummer: 018-18 01 43 eller Mejl: jennie.sandin@hsb.se

Förråd

Vi vill även påminna om att det finns möjlighet att ställa sig i kö för ett extra källarförråd om man är intresserad. Kostnad 300-600 kr/mån beroende på storlek. Kontakta styrelsen via mejl till brfgoran@gmail.com om du vill ställa dig i kön.  

Med vänliga hälsningar
Styrelsen 


Till nyhetslistan