Tv, Ip-telefoni och bredband från Tele2 (tidigare Comhem)

Brf Gräslöken har ett gruppavtal med Tele2 för TV, Bredband och IP-Telefoni.
För frågor gällande föreningsavtalet hänvisas Tele2 på telefon 90222 eller Tele2-butiken på Gränby

TV

Kabel-TV
Föreningen har ett ett gruppavtal för Kabel-TV (DVB-C som kostar 30 kr per lägenhet som debiteras via avgiftsavin. Avtalet inefattar ett grundutbud med 14 digitala kanaler via TV-uttaget. Utöver detta kan bostadsrättshavare teckna rabaterade tillägstjänster.

Grundutbud Kabel-TV

För att göra en korrekt kanalsökning krävs att du väljer rätt Nätverks-ID/Nätnummer. För Uppsala är det 41004. Värdena för Frekvens och Symbolhastighet behöver normalt inte ändras. Om de måste justeras så gäller; Frekvens 362 MHz och Symbolhastighet 6875 KS/s.

Streamad TV
Via gruppavtalet för bredband (se nedan) ingår även streamad TV via appen Comhem Play som går att ladda ner till telefon och läsplatta.

Bredband

Föreningen har ett gruppavtal för bredband som kostar 70 kr per lägenhet som debiteras via avgiftsavin. Avtalet inefattar en bredbandsuppkoppling via TV-uttaget (Koax) med en hastighet på 100/10 Mbit/s och lån av en router.

Just nu pågår uppgradering av bredbandstjänsten som innebär när det är klart kommer varje lägenhet att kunna välja ett grundutbud, antingen via TV-uttaget (Fiber-koax) 250/250 Mbit/s eller via Lan-uttaget (Fiber-LAN) 250/250 Mbit/s för de 70 kr som debiteras via avgiftsavin. Utöver detta kan bostadsrättshavare teckna högre hastigheter till rabaterade priser.

IP-Telefoni

I föreningens avtal ingår ett fast telefonnummer via bredbandsroutern. Routerns telefonuttag fungerar på samma sätt som ett vanligt telejack för anslutning av analoga telefoner. Observera att endast numret och öppningsavgift ingår i avtalet, eventuella samtal debiteras separat enligt Tele2s minuttaxa.

• Till fasta telefoner: 0,39 kr/min
  • Till mobiler: 1,69 kr/min