BYGGNytt nr 2 - juni 2020

22 juni 2020 Du läser nu det andra numret av Brf Tunabergs infoblad BYGGNytt, ett infoblad som vi kommer att publicera cirka en gång per månad under hela byggtiden (augusti 2020 – augusti 2021). Här kommer du kunna läsa om vad som vi har gjort, vad vi gör och vad vi kommer att göra den kommande perioden.

Vad vi har gjort sedan förra numret av BYGGNytt Startmöte, dvs ett första planeringsmöte avhölls den 8 juni mellan HZ Byggs projektledning samt vår projektgrupp dvs. byggledare, kontrollansvarig och styrelsens representanter Sara Andréasson samt Jan-Olov Sjölund.  Det var ett mycket positivt möte där vi alla har en samsyn kring att vi under projektet skall jobba tillsammans och både kort- och långsiktigt för oss boende.
 
Vad vi gör nu Just nu jobbar vi tillsammans med att förbereda oss för att kunna starta upp direkt efter semestrarna.  • Vi har haft en rundvandring på området med dels HZ Bygg och även med arborister för att se vilka träd som behöver tas ner. Vi behöver ta ner träd som står för nära fasaderna men även ta ner/beskära några som står i vägen för fordon och uppställningsytor. • Innan semestern så kommer HZ Bygg att grusa upp viss del av gräsytan mellan hus 15 och skolan. • Vi kommer istället för byggbodar, så kallad etablering att nyttja den befintliga källarlokalen i hus 15 som passande nog står ledig. Här sparar vi både pengar och plats.
 
Vad händer fram till nästa nummer av BYGGNytt i mitten av augusti Planerad byggstart är v.33, planen är då att börja med tak och solceller på hus 17.
 
 
Trevlig sommar önskar styrelsen!
 
PS! Sara Andreasson som är kontaktansvarig under projektet når du via styrelsemailen brf41tunaberg@gmail.com eller via telefon 0700-850 187


Till nyhetslistan