Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Felanmälan

Välkommen till tjänsten Felanmälan!

Viktigt att veta!

Om du bor i en hyresrätt och upptäcker fel i din lägenhet eller i fastighetens trapphus, tvättstuga eller liknande ska du alltid göra en felanmälan. Enligt hyreslagen är du skyldig att göra en felanmälan snarast om det inträffar ett fel eller en skada i lägenheten så att skadan inte förvärras. Tänk dock på att du som hyresgäst själv är ansvarig för att byta glödlampor, lysrör, glimtändare, säkringar och persienner i din lägenhet! Du kan fortfarande felanmäla till oss för att få arbetet utfört men du kommer personligen att debiteras för detta.

Om du bor i en bostadsrätt behöver du veta vad som gäller enligt föreningens stadgar, vad som ingår och vad du som bostadsrättsinnehavare själv ansvarar och betalar för. Du måste också ta reda på om din bostadsrättsförening köper den här tjänsten av oss för att vi ska kunna hjälpa dig.

Om du är osäker är du alltid välkommen att ringa in till oss så hjälper vi dig!
Tel: 077- 110 10 30 (knappval 1)
Öppet: mån-fre 07:00-16:00

Beskriv ditt ärende direkt i formuläret nedan så återkommer vi!

* = obligatoriska uppgifter

Felanmälan

* Får vi gå in med nyckel?
Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas