Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Ekonomisk & adminstrativ förvaltning

När ni väljer ekonomisk & administrativ förvaltning hos HSB Göta kan ni känna er helt trygga tack vare vår långa erfarenhet och breda kompetens. Vår storlek ger oss konkurrensmässiga fördelar. Även om vi arbetar med digitala lösningar så har alla våra kunder en ansvarig ekonom som lotsar er genom alla årets händelser, allt från avgiftsaviseringar till lagefterlevnad och årsredovisningar.

Kontakta oss

 

För oss är varje förening lika viktig. Och vi vill att det ska kännas! Därför får alla som anlitar oss alltid en egen kundansvarig, vilket ger tydlighet, kontinuitet och service i världsklass. Vi hanterar såväl helheten som utvalda delar och skräddarsyr alltid våra lösningar för att passa just er förenings behov av ekonomisk förvaltning.

Vi erbjuder också ekonomiska tjänster som löpande hantering av fakturor, avgifter, hyror, placeringar och arvoden. Vi ser också till att underlätta er långsiktiga ekonomiska redovisning i stort och smått. Det är en trygg investering för både styrelsen och hela bostadsrättsföreningen. 

Kontakta oss om ekonomisk & adminstrativ förvaltning

Vi erbjuder ekonomisk & adminstrativ förvaltning för brf:er i Jönköping, Borås, Halmstad, Falkenberg, Varberg, Värnamo och Nässjö.

Vill du veta mer om ekonomisk & adminstrativ förvaltning eller om någon av våra övriga tjänster inom fastighetsförvaltning? Fyll i vårt formulär så hör vi av oss!