190329 Vi behöver medlemmar till styrelsen!

01 april 2019 Vill du ha en chans att vara med om att besluta om vad som ska ske i föreningen?

Vi är en stor förening som strävar efter att ha en styrelse med bredd över åldersgrupper, kön och bakgrund. Vill du driva någon särskild fråga som du tycker är viktig? Nu har du chansen att ingå i en stor och professionell styrelse. Din uppgift är att vara delaktig i beslutsprocessen − inte som i en mindre förening där löpande arbete faller på styrelsen. Styrelsen har experthjälp från HSB vad gäller underhållsplan, budget, bokslut med mera. Föreningen har även en förtroendeman, en förvaltare och fastighetsskötare som har hand om allt löpande.

Styrelsens arbete har de senaste åren till stor del kretsat kring nybygget på Kabelgatan och alla följdfrågor som har uppstått, till exempel parkeringsfrågan. Nu går vi in i en fas där vi har tid att jobba för framtiden och ökad trivsel. Ska vi till exempel hitta på något nytt med några av mangelrummen och de gamla torkrummen på vindarna? Gym? Spinningsal? Yogasal? Cykelreparationsrum? Bättre grillplatser?

Styrelsen sammanträder en gång i månaden och du får då ett arvode för varje möte. Styrelsen delar även på ett årsarvode, efter övrig arbetsinsats. För eventuell tid som du lägger utöver detta kan timersättning utgå. Du väljs på två år i taget.

Låter detta som något för dig? Kontakta valberedningen!

Labbe Grimelund, 0703-22 67 40, labbe@aures.se
Ingela Göransson, 0731-44 3 115, ing.goransson@gmail.com