Yinyoga för välgörenhet

08 januari 2024 Vår medlem Nati Kricak kommer att hålla 60 min klasser i yinyoga för välgörenhet i föreningslokalen på Vantgatan 3. Nati har utbildat sig inom yoga och meditation i många år för bl a Anja Berg, Johanna Alvin, Ulrika Norberg och Sofie Ringsten.

Yinyoga är en stillsam och meditativ form av yoga där man sitter eller ligger i olika positioner under en längre tid (ca 3-5 min). Alla kan gå yinyoga oavsett tidigare erfarenheter.

Datum och tid: Första torsdagen i månaden mellan kl 18-19. Lokalen är öppen från 17.45. Första tillfället är torsdagen den 1 februari.

Antal platser: 10

Tillfällena kommer att läggas ut i föreningens Facebook-grupp som evenemang. Anmälan görs i evenemanget på Facebook. Det går också bra att anmäla sig direkt till Nati.

Inför varje tillfälle kommer info i ett nytt enskilt evenemang, som t ex vilken organisation som vi skänker pengarna till.

Deltagarna swishar minst 100 kr till bestämt ändamål och swishen visas på plats innan klassen börjar.

Att ta med:

- Yogamatta/filt/handduk att praktisera på 
- Block och filt som props (redskap) ifall du önskar
- Varma kläder (även om det är en varm dag). Yinyoga sänker temperaturen i kroppen och det är lätt att känna sig frusen under praktiken eller efteråt.