Var med och ge dina synpunkter till styrelsen

03 februari 2021 Under 2020 har HSB Göteborg utvecklat en ny tjänst för bostadsrättsföreningarnas styrelser. Tjänsten, som kallas medlemsmätning, är ett sätt för styrelsen att ta temperaturen på vad medlemmarna tycker.

Med hjälp av den nya mätningen får styrelsen koll på vad medlemmar tycker i viktiga frågor och ett underlag för framtida prioriteringar. Vår bostadsrättsförening är en av få föreningar som är med i en provomgång innan tjänsten lanseras för alla.

HSB Göteborg kommer att mejla en digital undersökning i samarbete med Netigate under februari månad till alla boende med frågor om din trivsel, trygghet, engagemang samt utveckling m.m. Undersökningen tar ca 10 minuter att besvara och du svarar anonymt, underlaget är endast till för att sammanställa statistik. Kolla gärna skräpposten sedan så att undersökningen inte hamnar där. För att kunna delta i undersökningen är det viktigt att du har korrekt e-postadress registrerad i Mitt HSB. Hur du uppdaterar eller kontrollerar din e-postadress i Mitt HSB hittar du i den bifogade bilaga.
 
Du behöver ha uppdaterat din mejladress senast 17 februari 2021 för att du ska kunna vara med i undersökningen. Din e-postadress kommer endast att användas av HSB och ej lämnas ut till tredje part. Har du inte tillgång till Internet eller e-post så kommer det att ligga enkäter utanför lokalen på Vantgatan 3, ifylld blankett läggs sedan i styrelsens brevlåda. Undersökningen startar den 19 februari och pågår till den 1 mars. Om du har frågor eller funderingar går det bra att höra av sig till styrelsen eller till Dan Henriksson på HSB Göteborg: 010-442 21 18 / dan.henriksson@hsb.se.