Information om bastun

21 april 2022 Det har varit en del problem med bastun det senaste som flera har uppmärksammat. Som nu är åtgärdade.

Först gick panelen sönder som enbart var cirka ett år gammal(panelen innan gick med sönder). Det tog lite tid att få till en temporär lösning, under tiden så utrede också elektrikerna en permanent lösning där vi inte behöver byta bastupanel varje år för många tusentalskronor då de går sönder för att de inte är tillverkade för allmänna bastus med vår höga användning.

Det fanns ingen möjlighet att ha kvar möjligheten att ändra temperaturen tyvärr utan enbart en av och på knapp. Denna knapp är en timer som är sätter igång bastun 1 timme när man trycker på den och går upp till det inställda värdet som förnuvarande är 85 grader och håller sig där tills timmen är slut. Tycker man det blir för varmt så kan man stänga av bastun en stund på samma knapp. Har timern gått ut så kan man trycka igen för att få en timma till. När man är klar så trycker man på knappen igen för att stänga av bastuaggregatet.

Det kommer även att bytas ut bastustenar, hink och slev när detta anländer från leverantören. Kommer även monteras en termometer i bastun när denna anländer.