Nytt TV-avtal från 1 juli!

03 juni 2021 Som vi tidigare har informerat om så kommer vårt nya TV-avtal med Telenor att påbörjas 2021-07-01. Distributions och Tv-avtalet med Tele2/Comhem är uppsagt och upphör 2021-07-01. Det betyder att det efter 2021-07-01 inte kommer gå att ta del av Tele2/Comhems tjänster via uttaget i lägenheten.

Har man inte införskaffat bredbandet från Telenor än så måste detta göras innan genom att kontakta Telenors kundtjänst. Telenors helt nya premiumrouter med Wifi 6 och en Mediahubb (Trådlös TV-box med uppkoppling till bredbandsroutern) ingår. Mediahubben baseras på Androids operativsystem och har en inbyggd chromecast, den är ej utrustad med inspelningsfunktion. Läs mer om hur du beställer tjänsterna i det bifogade dokumentet nedan.

Mediahubben måste beställas genom länken i dokumentet nedan och går inte än att beställa igenom Telenors kundtjänst då den inte är officiellt lanserad ännu, den beräknas bli det i slutet av månaden. Har du inte tillgång till internet via din smartphone, surfplatta eller dator rekommenderar vi dig att prata med din granne, familj, vän eller närmaste bibliotek som kan hjälpa dig att fylla i formuläret.

De som har Telenor som TV-leverantör idag kommer övergå till de nya avtalet automatiskt. Har du större TV-paket så kommer de ligga kvar men med rabatt. Alla som har Tele2/Comhem som leverantör av bredband och TV via uttaget i lägenheten idag, så kommer abonnemangen upphöra 2021-07-01.

Beställningsinformation för nytt TV-avtal med Telenor