Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Det bästa av det mesta för er bostadsrättsförening

Tack vare våra samarbetsavtal med noggrant utvalda leverantörer har brf-medlemmar i HSB alltid tillgång till förmånliga erbjudanden. Vi samarbetar med ett stort antal leverantörer vars varor och tjänster lever upp till våra hårt ställda krav. Du hittar alla erbjudanden i Mitt HSB.

Med HSBs samarbetsavtal får ni som bostadsrättsförening bättre priser. Dessutom förenklar och effektiviserar avtalen era inköp av varor och tjänster. 

Kännetecknande för alla våra leverantörer är att de erbjuder bra priser och hög kvalitet på sina tjänster och varor. Genom leverantörsuppföljningar säkerställer vi att våra samarbetspartners respekterar vår uppförandekod och de minimikrav som HSB ställer inom affärsetik, hälsa och säkerhet, miljö och kvalitet. Vi gör en leverantörsbedömning innan avtal tecknas som bla innehåller ekonomi, miljö och kvalitets krav. 

Utvalda erbjudanden du kan ta del av just nu

Kompan

Lekplatsutrustning

Kompan erbjuder ett brett sortiment av lekplatsutrustning men också enskilda produkter såsom gungor, rutschbanor, klätternät och linbanor.

ISP Prod

Fallskydd för brunnar

Markägaren eller fastighetsägaren ansvarar för att brunnar ska vara säkrade. Agera därför smart genom att invistera i fallskydd - med fallskydd monterad i brunnen blir den säkrare.

BioZone

BioZone luftrenare förbättrar dramatiskt inomhusmiljön genom att rena luften från bakterier, virus, kemiska gaser och mögel. 

Läs mer om erbjudandet på Mitt HSB. 

Balco

Balkonger från Balco - ett tryggt och hållbart val

Balco är marknadsledande inom branschen där de utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem. Deras balkongsystem används vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger.

Svenska Skydd

Säkerhetsdörrar

Svenska Skydd hjälper bostadsrättsföreningar med leverans och montage av säkerhetsdörrar och erbjuder även tjänster som omfattar hela trapphus.

KONE

Smarta, pålitliga och hållbara hissar

Som servicekund hos KONE får du förebyggande underhåll som minimerar driftstopp och förlänger livslängden på utrustningen, kundservice & jourbemanning dygnet runt och analys & åtgärdsplan av utrustningar med återkommande driftstopp.

Du hittar samarbetsavtalen i Mitt HSB

Logga in på Mitt HSB idag för att ta del av alla samarbetsavtal för HSB bostadsrättsföreningar.

Se alla samarbetsavtal