Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Medlemsaktiviteter

Här hittar du aktuella medlemsaktiviteter för HSB Kristinehamn och HSB Värmland. Observera att medlemskap i HSB Kristinehamn eller HSB Värmland krävs för att kunna delta i medlemsaktiviteterna.

Säffleoperan med HSB söndag 9 oktober

Så som i himmelen av Kay Pollak, Carin Pollak & Fredrik Kempe på Säffleoperan den 9 oktober

En av Sveriges mest älskade filmer har blivit hjärtevärmande musikal som får dig att skratta, gråta och sjunga med. Den musikaliska mästaren Fredrik Kempe har komponerat musik som tillsammans med Gabriellas sång från filmen ger nytt liv till Kay Pollaks prisbelönta historia om dirigenten som återvänder till sin barndomsby och tar över den lilla kyrkokören. Där lär han känna byns alla färgstarka karaktärer. Med värme och intensitet skildras den resa som påbörjas när vänskapsband knyts, fiendskap uppstår och kärlek börjar spira.

AVRESA

12:45 Kristinehamn, järnvägsstation

13:30 Karlstad, järnvägsstation

13:50 Grums, Nyängs rasta

Föreställningen börjar klockan 15:00 och håller på i cirka tre timmar inklusive paus. I pausen serveras kaffe och räksmörgås.

I priset på 795 kronor ingår: bussresa, biljett och räksmörgås i pausen (allergier meddelas vid bokning).

Anmälan: Görs via telefon till 0550-341 00 eller till info.kristinehamn@hsb.se

 

Gäller endast medlemmar i HSB Kristinehamn och HSB Värmland.