Just nu har vi tekniska störningar som påverkar möjligheten att bli medlem digitalt här på webbsidan. Tjänsten kan inte verifiera några personnummer. Vi jobbar på en lösning.  Vänligen återkom vid ett senare tillfälle och fullfölj din ansökan.

Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Effektiv och prisvärd förvaltning på nära håll

HSBs förvaltningstjänster är en långsiktigt klok investering och ett effektivt sätt för fastighetsägare att sköta sitt fastighetsbestånd. Med en huvudkontakt kan ni få hjälp med allt från ekonomi och juridik till städning och löpande reparationer, utan att lägga tid på nya upphandlingar. Vi erbjuder ett heltäckande utbud av förvaltningstjänster av bostäder, affärsfastigheter och kontorslokaler.

FastighetsägareNi behöver inte vara medlemmar i HSB för att kunna utnyttja vårt rikstäckande tjänsteutbud, och vår service hanterar förvaltning för såväl mindre som större fastighetsägare. Vi arbetar kundanpassat med fokus på kvalitetsutveckling och löpande uppföljning.