Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Välkommen till HSB MälarDalarna

Vi är ett kooperativt bostadsföretag och verkar i större delen av Dalarnas, Västmanlands och Örebro län med centralorterna Borlänge, Västerås och Örebro. Vi erbjuder nyproducerade bostadsrätter i attraktiva områden, hyreslägenheter, ett fördelaktigt bosparande och ett heltäckande förvaltningsutbud för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.
Vy över radhus i projektet Inre Hamnen i Norrköping med växthus och sedumtak

Sveriges grönaste varumärke

Konsumenterna utser HSB till Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen.

Köp bostad

Öppna dörren till ditt nya hem hos HSB. Från norr till söder erbjuder vi nybyggda bostadsrätter för livets alla faser.

Hyr bostad

Upptäck HSBs 25 000 hyresrätter – bra bostäder för dina behov över hela Sverige. Välkommen hem!

När får jag kontrolluppgiften?

Vi har av styrelsen i bostadrättsföreningar förvaltade av HSB MälarDalarna uppdraget att skicka kontrolluppgift till Skatteverket, samt en kopia till dig som har sålt din bostadsrättslägenhet.
Den ska vara Skatteverket tillhanda senast den 31 januari året efter försäljningen (om tillträde skett)
Kontakta oss på Kund- och medlemsservice via e-post eller telefon 010-303 27 00 om du inte får kontrolluppgiften senast under februari månad.

Årets medlemsavisering

Nu är medlemsavierna för 2023 på väg.

Vi vill naturligtvis att du väljer att vara kvar som medlem och tar del av de  förmåner som ett medlemskap erbjuder.
Men skulle du bestämma dig för att avsluta ditt medlemskap gör du det enklast via formuläret som du hittar under Behöver du hjälp/Kontakta oss, nere till höger här på sidan. 

Fastighetsförvaltning

HSB har ett brett tjänsteutbud för bostadsrättsföreningar eller privata fastighetsägare. Enskilda tjänster eller en helhetslösning. 

Läs mer här

Vanligaste frågor och svar

Nu kan du som boende, medlem eller bosparare söka bland de vanligaste frågorna och själv hitta hjälp och svar.
Använd sökrutan nere till höger här på sidan. Kontakta oss om du inte hittar svaret på just din fråga.

Börja bospara

Spara till ditt nästa hem samtidigt som du kan få förtur till HSBs nybyggda bostadsrätter och ca 25 000 hyresrätter över hela landet.

Läs mer här

Om HSB

Här hittar du bland annat information om HSB MälarDalarna och HSBs organisation mm samt personuppgiftspolicy för HSB MälarDalarna med dotterbolag.

Läs mer här

Ring oss på 010-303 27 00

Vill du göra en felanmälan, ställa en fråga eller köpa förvaltningstjänster? Se våra kontaktvägar här...

Kontakt

Fler nyheter från HSB

loading gif
 • 17 februari 2023
  För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder. Vinnaren väljs av konsumenterna i en undersökning från strategiföretaget Differ.
 • 09 februari 2023
  Brf Stinsen i Falkenberg, som hör till HSB Göta, vinner pris för ”Bästa projekt”. Projektet har nöjdast kunder i Prognoscentrets NKI-undersökning under 2022. I undersökningen får Brf Stinsen hela 88 på en hundragradig skala.
 • 02 februari 2023
  Den 1 januari 2023 trädde lagändringar i kraft i bostadsrättslagen och årsredovisningslagen, vilket gör att bostadsrättsföreningens stadgar behöver uppdateras.
 • 01 februari 2023
  Den 1 april 2023 börjar nya regler för postutdelning att gälla, något som riskerar att försämra servicenivån. Linn Matic, samhällspolitisk chef, HSB Riksförbund beskriver hur HSB påverkar i frågan.
Visa alla nyheter