Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Välkommen till HSB MälarDalarna

Vi är ett kooperativt bostadsföretag och verkar i större delen av Dalarnas, Västmanlands och Örebro län med centralorterna Borlänge, Västerås och Örebro. Vi erbjuder nyproducerade bostadsrätter i attraktiva områden, hyreslägenheter, ett fördelaktigt bosparande och ett heltäckande förvaltningsutbud för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Vinn ett bosparande

Ta steget mot eget och delta i vår stora quiz-tävling! Du har chans att vinna 100 000 kronor till en kontantinsats.

Köp bostad

Köp bostad

Öppna dörren till ditt nya hem hos HSB. Från norr till söder erbjuder vi nybyggda bostadsrätter för livets alla faser.

Hyr bostad

Hyr bostad

Upptäck HSBs 26 000 hyresrätter – bra bostäder för dina behov över hela Sverige. Välkommen hem!

Dubbla avier?

På grund av ett tekniskt fel har våra avier för kvartal 3 skickats som dubbletter. Betala endast den ena, den andra kan du bortse från.
Och har du autogiro så dras det naturligtvis bara en gång.

Vi ber om ursäkt för det inträffade.

Utbildning 2024-2025

Välkommen till ett nytt utbildningsår med HSB MälarDalarna!
Utbildningskatalogen för hösten 2024 och våren 2025 hittar ni här.

Läs mer här

HSB Trygghetsentreprenad

Vi hjälper er med byggherre-ansvaret. För att stötta er i styrelsen i rollen som byggherre har vi en entreprenadmodell där vi övertar allt ansvar både vid upphandling/projektering som genomförande fram till och med garantibesiktning.

Läs mer här

Kontroll skyddsrum

Vår skyddsrumssakkunnige hjälper till med kontroll av skyddsrum för att säkerställa dess funktion och kvalitet. Man kan beställa en enklare kontroll eller en mer avancerad kontroll beroende på skyddsrummets utformning. Vår sakkunnige hjälper er att bedöma rimligheten på kontrollnivå. 

Kontakta oss

Nominera "Årets granne"

Goda grannar är bland det finaste och tryggaste ett bostadsområde kan ha. Vi vill med din hjälp hylla en sådan - Passa på att nominera din granne till att bli ”Årets Granne 2024”.

Läs mer här

Fastighetsförvaltning

HSB har ett brett tjänsteutbud för bostadsrättsföreningar eller privata fastighetsägare. Enskilda tjänster eller en helhetslösning.

Läs mer här

Nya normalstadgar

Bostadsrättslagen har nyligen uppdaterats och föreningens stadgar behöver anpassas efter den nya lagen. Ta reda på hur du och din förening kan förbereda er för att anta de nya stadgarna.

Läs mer här

Om HSB

Här hittar du bland annat information om HSB MälarDalarna och HSBs organisation mm samt personuppgiftspolicy för HSB MälarDalarna med dotterbolag.

Läs mer här

Ring oss 010-303 27 00

Vill du göra en felanmälan, ställa en fråga eller köpa förvaltningstjänster? Se våra kontaktvägar här...

Kontakt

Fler nyheter från HSB

loading gif
Visa alla nyheter