Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Välkommen till HSB MälarDalarna

Vi är ett kooperativt bostadsföretag och verkar i större delen av Dalarnas, Västmanlands och Örebro län med centralorterna Borlänge, Västerås och Örebro. Vi erbjuder nyproducerade bostadsrätter i attraktiva områden, hyreslägenheter, ett fördelaktigt bosparande och ett heltäckande förvaltningsutbud för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Gemensam odling inomhus – året om

Förvandla källarutrymmen till gröna mötesplatser med hydroponisk odling.

Köp bostad

Köp bostad

Öppna dörren till ditt nya hem hos HSB. Från norr till söder erbjuder vi nybyggda bostadsrätter för livets alla faser.

Hyr bostad

Hyr bostad

Upptäck HSBs 26 000 hyresrätter – bra bostäder för dina behov över hela Sverige. Välkommen hem!

Årets medlemsavisering

Medlemsavgiften för 2024 är utskickad.
Har du frågor om just din avi hittar du de flesta svaren i frågebubblan nere till höger här på sidan.
Välj Behöver du hjälp och sedan Kontakta oss.
Här kan du läsa mer och även hantera ett eventuellt utträde. 

När får jag kontrolluppgiften?

Vi har av styrelsen i bostadrättsföreningar förvaltade av HSB MälarDalarna uppdraget att skicka kontrolluppgift till Skatteverket, samt en kopia till dig som har sålt din bostadsrättslägenhet. Den ska vara Skatteverket tillhanda senast den 31 januari året efter försäljningen (om tillträde skett).
Om du inte får kontrolluppgiften senast under februari månad kontakta oss på Kund- och medlemsservice via e-post eller telefon 010-303 27 00.
Nyhet för i år - har du Kivra så kommer kontrolluppgiften dit.

Fastighetsförvaltning

HSB har ett brett tjänsteutbud för bostadsrättsföreningar eller privata fastighetsägare. Enskilda tjänster eller en helhetslösning. 

Läs mer här

Förvaltning av HSB MälarDalana

HSB är det självklara valet för en bekymmersfri förvaltning, oavsett om ni är medlemmar i HSB eller ej. 
Vi erbjuder allt från ekonomisk förvaltning och fastighetsskötsel till energioptimering och projektledning. Vi finns där ni finns och förstår era lokala förutsättningar

Se kampanjfilm här

Börja bospara

Spara till ditt nästa hem samtidigt som du kan få förtur till HSBs nybyggda bostadsrätter och ca 25 000 hyresrätter över hela landet.

Läs mer här

Nya normalstadgar

Bostadsrättslagen har nyligen uppdaterats och föreningens stadgar behöver anpassas efter den nya lagen. Ta reda på hur du och din förening kan förbereda er för att anta de nya stadgarna.

Läs mer här

Om HSB

Här hittar du bland annat information om HSB MälarDalarna och HSBs organisation mm samt personuppgiftspolicy för HSB MälarDalarna med dotterbolag.

Läs mer här

Ring oss på 010-303 27 00

Vill du göra en felanmälan, ställa en fråga eller köpa förvaltningstjänster? Se våra kontaktvägar här...

Kontakt

Fler nyheter från HSB

loading gif
Visa alla nyheter