Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsförvaltning för brf

HSB MälarDalarnas fastighetsförvaltning är en klok investering för styrelsen, för de boende och för bostadsrättsföreningens framtid. Till såväl privata fastighetsägare, bostadsrättsföreningar med eller utan medlemskap i HSB.
Vare sig bostadsrättsföreningen eller fastigheten är placerad i Borlänge, Västerås eller Örebro, eller på någon lite mindre ort i vårt verksamhetsområde så finns alla våra Förvaltningstjänster tillgängliga.
mainimage

HSBs fastighetsförvaltning för bostadsrättsföreningen är en enkel lösning på många problem - det är ett prisvärt och tryggt erbjudande, oavsett om ni är medlemmar i HSB eller inte. Vi kan hjälpa er med ekonomin, renoveringar, energitjänster, tekniska specialtjänster, fastighetsskötsel, fastighetsförvaltare, mark & trädgård och med allt annat som ska hanteras i en bostadsrättsförening. 

Våra tjänster finns i olika storlekar för att tillgodose olika föreningars behov, storlek och ambitionsnivå. Vi skräddarsyr ett förvaltningsupplägg anpassat efter just din förenings behov och önskemål. Kontakta oss så tittar vi på vilken lösning som passar just er.

Vi har verksamhet i större delen av Dalarna, Västmanland och Örebro län med centralorterna Borlänge, Västerås och Örebro. 

Läs mer om vår fastighetsförvaltning

Ekonomisk förvaltning

En partner som hjälper till med alla delar av föreningens ekonomi.

Läs mer

Teknisk förvaltning

Full koll på fastigheten med Sveriges bredaste utbud av tekniska förvaltningstjänster.

Läs mer

Fastighetsskötsel

Håller fastigheten i gott skick, både invändigt och runt fastigheten.

Läs mer

Specialtjänster

Vi kan erbjuda tekniska specialtjänster så som OVK, kontroll av radon, lekplatsbesiktningar,  Systematiskt brandsskyddsarbete mfl.

Läs mer

Fastighetsförvaltare

Styrelsens högra hand. Få all expertis och det kontaktnät som en styrelse kan sakna.

Läs här

Energitjänster

Sänk era energikostnader och spara på miljön.

Läs här

Projektledning bygg

Få hjälp med stora renoveringar och ombyggnationer.

Läs här

Mark & Trädgård

Vi hjälper er att skapa en hållbar och trivsam utemiljö efter era behov.

Läs här

Medlemskap

Som brf-medlem i HSB har ni stora resurser till ert förfogande. HSB har byggt upp en stor erfarenhet som kommer er styrelse till nytta. Läs mer om era möjligheter i HSB.

Läs här

Samarbetspartners

HSB MälarDalarna samarbetar med ett antal företag. 

Se dem här

Det är enkelt att byta till oss

Be om en offert

Kontakta oss för kostnadfri rådgivning och offert. Tillsammans tittar vi på vilken förvaltning just er bostadsrättsförening behöver.

Säg upp befintliga avtal

Håll koll på era avtal med befintliga leverantörer och säg upp dem i god tid. 

Bekymmersfri övergång

Efter godkännande av offert sköter vi all hantering av handlingar och underlag från er nuvarande leverantör enligt överenskommen tidplan.

Uppstartsmöte

Ett dedikerat team från oss hjälper er igång. Vi ser också till att informera medlemmar om nya kontaktvägar för våra olika tjänster.

Få kostnadsfri rådgivning eller offert från HSB MälarDalarna

Kontaktformuläret nedan är enbart för förfrågningar om förvaltningstjänster.
(Har du en fråga som inte rör förvaltningstjänster, till exempel om medlemskap, parkering och avier eller ska felanmäla något trasigt i din lägenhet? Kontakta vår Kund- och Medlemsservice).

Vi är intresserade av:
Hur fick du information om våra förvaltningstjänster?