Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Hyresrätt i Dalarna

HSB Hyresrätt i Dalarna AB är ett helägt dotterbolag till HSB MälarDalarna.

Vi äger och förvaltar ca 1200 hyreslägenheter och kommersiella lokaler i Borlänge, Falun,  Smedjebacken och Leksand. HSB Hyresrätt i Dalarna AB kan erbjuda ett boende med trygghet, kvalitet och hög service.

Du som är Bosparare och medlem i HSB MälarDalarna har förtur i vår hyreskö.

 

Borlänge

Vasagatan 11-13

Fastigheten ligger centralt placerade mitt emellan centrum och Kupolen med ungeför 5 minuters gångväg till bägge. Totalt finns det 51 lägenheter fördelade på 1-4 rum och kök i fastigheten.

Bygatan 24-26

Fastigheten ligger på Östermalm i Borlänge med ungefär 5 minuters gångväg till centrum och 10 minuter till Kupolens köpcentrum. Här finns 33 lägenheter fördelade på 1 - 5 rum och kök.

Borganäsvägen 14-18

Fastigheten ligger i Borlänge Centrum, ca 5-10 minuters gångväg till Kupolen. Huset har en stor gräsbelagd innergård och ligger granne med Liljekvisktska parken som förutom stora gräsytor har en rejäl lekplats samt en boulbana. Här finns 35 lägenhter fördelade på 1-4 rum och kök.

Wallingatan 23 C

Fastigheten ligger i Borlänge Centrum, ca 5-10 minuters gångväg till Kupolen. Huset har en stor gräsbelagd innergård och ligger granne med Liljekvisktska parken som förutom stora gräsytor har en rejäl lekplats samt en boulbana. Här finns 35 lägenhter fördelade på 1-4 rum och kök.

Sveagatan 5

Fastigheten ligger så centralt man kan komma mitt i Borlänge centrum vid en gågata. Här finns fyra lägenheter fördelade på 2, 3 och 4 rum och kök. Perfekt för den som vill ha nära till allt med Kupolens köpcentrum endast 5-10 minuter bort.

Hantverksbyn 9

Fastigheten är belägen vid den pittoreska hantverksbyn i centrala Borlänge.
I huset finns det fyra lägenheter fördelade på 1, 2 och 5 rum och kök.

Industrigatan, Engelbrektsgatan

Fastigheten ligger centralt på Hagalund placerad mitt emellan centrum och Kupolen med ungeför 5 minuters gångväg till bägge. Totalt finns det 29 lägenheter fördelade på 1-5 rum och kök i fastigheten.

Sturegatan 15-17, Torngatan 7

Fastigheten ligger centralt på Hagalund placerad mitt emellan centrum och Kupolen med ungeför 5 minuters gångväg till bägge. Totalt finns det 30 lägenheter fördelade på 1-5 rum och kök i fastigheten.

Bygatan 22, Ingebjörnsgatan 7

Fastigheten ligger på Östermalm i Borlänge. Fastigheten innehåller 24 st lägenheter fördelade på 1-3 rum och kök.

Blästergatan 2-4, Bygatan 13-17, Tungatan 10-14

Fastigheten är belägen centralt på Borlänge-Östermalm och innehåller 24 st lägenheter fördelade på 1-3 rum och kök.

Vasagatan 1, 3, 5 och 7

Fastigheten ligger centralt placerade mitt emellan centrum och Kupolen med gångavstånd. Totalt finns det 53 lägenheter fördelade på 1-5 rum och kök i fastigheten.

Stationsgatan 11

Centrumfastighet med 15 lägenheter och 10 lokaler mitt i Borlänge.

Parkgatan 11

Denna fastighet inrymmer 8 st lägenheter med egen ingång. Lägenheterna är utrustade med egen tvättpelare i badrum. Hiss.
Fastigheten är belägen på Hagalund i Borlänge och är producerad 2015.

Falun

Guldstigen 12A, 32D

Fastigheten är belägen på natursköna Galgberget, Neder Gruvriset, ca. 2,5 km från Falu Centrum och innehåller 44 lägenheter på mellan 2 och 4 rum och kök. I närområdet finns både skola och dagis samt såväl en golfbana som motionsspår.

Åsgatan 44

Kontorsfastighet.

Herrhagsvägen 217-243

Trevliga flerfamiljshus med lägenheter i storlekarna från ett rum med kokvrå till fem rum och kök. Vi förmedlar även Seniorboende 55+ i en av fastigheterna.

Tallbacksvägen 4-8

Trevliga flerfamiljshus med lägenheter i storlekarna 1 rum med kokvrå till 4 rum och kök.

Polhemsvägen 17

Trevliga flerfamiljshus med lägenheter i storlekarna 1 rum med kök till 5 rum och kök.

Tallbacksvägen 9

Trevliga flerfamiljshus med lägenheter i storlekarna 1 rum med kök till 4 rum och kök.

Polhemsvägen 13

Trevliga flerfamiljshus med lägenheter i storlekarna 1 rum med kokvrå till 5 rum och kök.

Polhemsvägen 11

Trevliga flerfamiljshus med lägenheter i storlekarna 1 rum med kokvrå till 5 rum och kök.

Vallmansgatan 3

Centralt belägen fastighet byggd 1991 bara några minuters gångavstånd från centrumhandeln i Falun, ett stenkast från Centralstationen och resecentrum.
Fastigheten inrymmer 36 st bostäder i storlek ettor och tvåor

Leksand

Siljansvägen 8

Fastigheten ligger i Leksand. Huset har en stor gräsbelagd innergård med en uteplats för de boende.
Här finns 20 lägenheter fördelade på 1-3 rum och kök.