Enligt Lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med kakor få information om:

Besökaren ska också samtycka till att kakor används.

Vaktmästare

Vår förening är genom avtal ansluten till Sekant Fastighetsservice AB när det gäller våra fastigheter och trädgårdar.

Sekant Fastighetssservice AB har hand om det mesta i vår förening när det gäller fastigheterna och trädgårdarna, ansvarig fastighetsskötare är Fredrik Gylleneiden.

All felanmälan görs till

040-611 00 84, info@sekant.se eller på Sekants hemsida

Kontakta Sekant i alla ärende som gäller fastigheterna eller trädgårdarna, Sekant informerar medlemmar när det är åtgärder som föreningen ska betala eller om medlem själv ska beskosta.

Nyhet: Sekant har en fin applikation som du kan ladda ner till din mobil eller läsplatta för att enkelt kunna göra en felanmälan eller för att kontakta vaktmästaren.